CASA DI LEO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 72 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Casa Di Leo. Meer weten? Ontdek meer

14 okt 2022 om 16:00 Pasta aglio olio smaakte niet eens een beetje naar knoflook. Ook zaten er geen verse kruiden/Chili bij.
7 okt 2022 om 10:18 Was echt dramatisch, pizza's waren lauw en rauw en ik had express in de middag besteld om te laten bezorgen om 18 uur, omdat we een presentatie hadden. Eerst kwamen er 10 pizza's en een kwartier later 5 pizza's.
18 aug 2022 om 8:24 Pizza was ok-ish, salat was good. Delivery time 70 min+ was not good
29 jul 2022 om 11:14 Top!!! Omdat ik ziek was en nog ben kon ik de vele trappen niet af en het is de taak van de bezorger niet, maar hij liep met die zware rugtas en druk schema al de trappen op!!! Er zit toch nog veel goeds in de mensheid. De pizza: heerlijk.
14 mei 2022 om 21:23 mager belegd, niet zo lekker
4 apr 2022 om 19:47 Being stuck in our hotel room with a kid with a tummy bug we ordered from here. Arrabiatta and creamy tomato pasta were both delicious and piping hot and a a really good cheese and tomato pizza. Defintely recommend.
11 nov 2021 om 3:11 Was heerlijk
12 okt 2021 om 20:36 Very nice! Love the Ravioli and pizza. Fresh ingredients, and well made.
23 sep 2021 om 17:05 Heerlijk gegeten! Helaas kwam de pizza ongelukkig terecht tijdens het vervoeren. Desondanks was het alsnog erg lekker. Zoals altijd hier.:)
19 aug 2021 om 19:39 Heerlijk! Lekker veel pasta, was een genot
17 aug 2021 om 21:06 De pasta die ik bestelt had was erg lekker. De bezorgtijd was zoals aangegeven +/- 40 minuten, verder geen vertraging. Was netjes op de tijd die ik had aangeven bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar.
14 jul 2021 om 12:13 Pasta carbonara wat te weinig spek en wat flauw